Bruiloft goochelaar

Bruiloft goochelaar

Trouwen doe je maar één keer in je leven (of dat is meestal het idee), dus u wilt dat uw dag een speciale dag wordt. Een geweldige dag voor u en uw partner. Voor zo’n dag moet veel regelt worden. Eén van die zaken is het entertainment, u wilt immers ook uw genodigden een bijzondere dag laten beleven.

U kunt er voor kiezen om Chris Tyler in te huren. Chris is een ervaren goochelaar die al op menig bruiloft zijn kunsten heeft vertoond. Bruiloften waar Chris een beetje van zijn magie heeft toegevoegd zijn bruiloften waar nog lang over nagepraat wordt.

Amateur/hobby goochelaar of professionele goochelaar op uw bruiloft

Aangezien uw bruiloft de mooiste dag van uw leven moet worden, is het slim om goed te kijken naar wat voor goochelaar u wilt hebben. Een amateur/hobby goochelaar is iemand die nog niet zoveel ervaring heeft maar het leuk vind om af en toe met een vaste show op te treden. Een professionele goochelaar is iemand die van goochelen zijn werk heeft gemaakt. U kunt er dan ook vanuit gaat dat ze doen zijn in hun werk, hun spullen op orde hebben en flexibel zijn. Op uw bruiloft wilt u onvoorziene omstandigheden voorkomen maar mocht dit toch gebeuren, dan wilt u iemand die weet hoe hij daar mee om moet gaan, zonder dat dit invloed heeft op de kwaliteit van het optreden. Daarom is het van belang om voor uw bruiloft een professionele goochelaar in te huren, iemand die uw bruiloft een extra touch kan geven.

Wat heeft een goochelaar u te bieden op uw bruiloft?

Een goochelaar inzetten tijdens uw bruiloft kan in verschillende vormen.

Een geslaagde bruiloftsreceptie of bruiloftsfeest begint met een goede ontvangst van de gasten. Een goochelaar kan daarbij helpen, hij zal uw gasten verwelkomen op een magische wijze. Een groter entree is ook mogelijk, doormiddel van een openingsact. Dit is vaak een (korte) show waarbij u en uw gasten kennis maken met de goochelaar en waarbij ze van de ene verbazing in de andere zullen vallen.

Een andere mogelijkheid is om uw gasten te laten verrassen tijdens het diner of tussen de gangen door. De goochelaar loopt dan van tafel naar tafel en doet bij iedere tafel enkele van zijn verbluffende trucs.

Ook tijdens de receptie kan een goochelaar uw gasten vermaken en verbluffen met zijn magische trucs. De goochelaar bevind zich tussen uw gasten en laat ze van dichtbij meegenieten van de magie. De goochelaar loopt rond en houdt zich voor ongeveer 10-15 minuten bezig met een kleine groep gasten, om na enkele trucs door te gaan naar het volgende groepje.

Waarom Chris Tyler?

  • Ruime ervaring met bruiloften

  • Ruim 20.000+ mensen verbaasd

  • Altijd direct contact met Chris

  • Geen bemiddelings- en reiskosten

  • Prijswinnende acts

  • Zeer breed inzetbaar

  • Gemiddeld beoordeeld met een 9.8

  • Spreek vloeiend Nederlands en Engels.

Chris Tyler weet bij ieder bruiloftsfeest of receptie mensen versteld te laten staan. Niet door olifanten of konijnen uit hoge hoeden maar door subtiel, prikkelend en magisch vermaakt zoals u dat nog niet eerder heeft gezien. Uw en uw gasten worden een magische ervaring rijker en uw bruiloft zal nooit vergeten worden.

Locatie?

Chris reist door heen Nederland dus de locatie van uw bruiloft is geen probleem. Indien gewenst kan Chris zijn outfit aanpassen aan uw wensen.

Heeft u interesse om Chris Tyler te boeken voor uw bruiloftsfeest of bruiloftsreceptie? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Chris via het contactformulier, of gewoon via de telefoon. Samen met Chris gaat u door uw wensenlijst en bespreekt u de details van úw dag. Chris zal u nadien, en indien gewenst, vrijblijvend een op maat gemaakte offerte sturen.


More Stories

test engelish

Kurtis Lowe

Wat kost een goochelaar (per uur)?

Maar wat kost een goochelaar voor uw feest of evenement eigenlijk? De prijs van een goochelaar is afhankelijk van enkele factoren

Kurtis Lowe