Chris Tyler Magician Goochelaar

Entertainment waar over nagepraat wordt

Wij hebben Chris inmiddels al meerdere keren ingehuurd voor diverse events. Van recepties tot grote bedrijfsfeesten en beurzen, Chris is altijd van toegevoegde waarde! Zijn open, bescheiden en sociale uitstraling zorgen ervoor dat Chris heel toegankelijk is. Zijn trucs zijn "mindblowing" en breken direct het ijs. Gewoon top! Op nog vele samenwerkingen in de toekomst.

Nathalie Olde Wolbers

Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal

10 out of 5 stars

Met enthousiasme kijken de staf en medewerkers van het Koninklijk Instituut voor de Marine (KIM) en de Faculteit Militaire Wetenschappen, hun gasten en de adelborsten terug op de viering van de 184e verjaardag van het KIM. Mede door jouw optreden is deze viering geslaagd.

M.H. Bosse

Koninklijk Instituut voor de Marine

10 out of 5 stars

Chris vermaakt en kan indien nodig snel ijs breken. Hij is positief mondig en weet iedereen bij zijn acts te betrekken. Echt waanzinnig goed! Ik heb aantal goochelaars meegemaakt en die waren best goed, maar Chris steekt daar zonder enig overdrijven ruim boven uit. Chris is echt supersnel en heeft originele trucs. Mijn feest heeft hij in ieder geval een extra dimensie gegeven. Er wordt nog regelmatig over gesproken, grote indrukken alom. Top!

Peter Willemsen

50 jarige verjaardag

10 out of 5 stars

Op ons 50 jarig jubileum wist Chris onze internationale gasten te verrassen met zijn optredens aan tafel. Zelfs de meest argwanende technici waren onder de indruk van zijn close-up magic. Op zijn innemende manier kon hij iedereen betrekken in zijn spel. Een aanrader!

Tom Kuperij

International Instrument Users' Association WIB

10 out of 5 stars

Magisch om te zien dat een groep mondige Sales Managers stil vallen bij de performance die Chris neerzet, hij liet ze letterlijk ontgoocheld achter. Een ware entertainer die zich perfect aanpast aan de setting en een blijvende indruk achterlaat, mijn complimenten!

Niek Petstra

Xciting B.V.

10 out of 5 stars

Chris Tyler is voor ons kerstfeest uitgenodigd om een groep mensen te vermaken die “het altijd denken beter te weten”. Het spreekwoordelijk lachen is ons snel vergaan doordat echt niemand door had hoe hij het deed! Hij heeft voor onze groep (45) zowel een centrale voorstelling gegeven als aan groepjes. Waarbij vooral het laatste een succes was omdat je er met je neus bovenop zit en mag participeren in de verschillende trucs. Verschrikkelijk frustrerend en tevens geniaal!

Sascha Guillaume, Janneke Sinnige en Pjotter Oudshoorn

Wieringa Advocaten

10 out of 5 stars

Op ons 50 jarig jubileum wist Chris onze internationale gasten te verrassen met zijn optredens aan tafel. Zelfs de meest argwanende technici waren onder de indruk van zijn close-up magic. Op zijn innemende manier kon hij iedereen betrekken in zijn spel. Een aanrader!

Henk & José Roelofs

Bruiloft

10 out of 5 stars

Wij vonden het geweldig om te zien hoe je al onze gasten ging benaderen en hoe mensen via jou ook in contact met elkaar kwamen. Iedereen heeft zich vermaakt en wij stonden er zelf ook echt van te kijken. Je humor, assertiviteit, prettige uitstraling en natuurlijk de waanzinnig professionele uitvoering was echt fantastisch. We raken er maar niet over uitgepraat met iedereen.

Jeroen & Ann-Cathrin Atsma

Bruiloft

10 out of 5 stars

'Chris is razendsnel, zijn trucs niet te ontdekken, we stonden er met onze neus bovenop. We hebben ooit ook op een feestje Hans Kazan mogen aanschouwen, maar vergeleken met Chris is hij slechts een meester in afleiding. Chris is als Goochelaar geen praatjesmaker, zijn handen zijn echt magic! Zelden zo'n leuke avond gehad. Go Chris!'

Bob Kramer

Privé feest

10 out of 5 stars

Chris is echt een fantastische kerel die ongemerkt alle bruiloftsgasten staat te entertainen. Zelfs de meest cynische en bijdehante vrienden doet hij verstelt staan met zijn trucs en wij snapten het zelfs met uitleg nog niet. Geniale goochelaar en daarnaast ook nog eens gewoon een toffe peer! Beste toevoeging voor je feest die je je maar kan wensen.

Tjerk Lagrand

Bruiloft

10 out of 5 stars

Chris is een geweldige goochelaar die iedereen flabbergasted zal laten. Een echte sfeermaker, zelfs voor hele grote groepen! Leuke trucs en je krijgt meer dan waar voor je geld.

Dylan van der Capellen

Hotelschool Den Haag

10 out of 5 stars

Als je ergens ineens gelach hoorde en verbazing zag, was Chris in de buurt. Aan het einde van de middag waren mensen nog steeds verbaasd over de trucs; heel erg knap.

Xandra Plug

Heemskerk Fresh & Easy

10 out of 5 stars

Toen wij Chris ontmoeten was het binnen 10 seconde duidelijk; dit is zonder twijfel de beste goochel act die wij ooit hebben gezien.

Moon ter Velde

Program Manager | Rituals Cosmetics

10 out of 5 stars

Chris brengt zijn trucs op een spontane manier, is zeer professioneel en een aanrader voor een succesvol evenement, leuke dag, middag of avond!

Rozemarijn Dukers

Brandmanager | KLM

10 out of 5 stars

Dagen na het feest ben ik nog gebeld, gesmst en gemaild over de aanwezigheid van Chris op ons feest. Mensen vonden hem hilarisch, een hit, een vondst.

Mascha de Jong

Journalist | Telegraaf

9.8 out of 5 stars