Goochelaar huren in Den Helder

U zoekt een goochelaar in Den Helder? Zoek niet verder!

goochelaar

Goochelaar huren voor een (kerst)borrel, bruiloft, evenement, festival, personeelsfeest of een andere gelegenheid in Den Helder? Zoekt u niet verder.

Orson is a magician, mindreader, and pickpocket who will leave you both baffled and entertained. He has been honing his skills for over 10 years and has performed for audiences all over the world. Orson's unique blend of mentalism, sleight of hand, and humor is sure to amaze and amuse you. Chris verbind gasten doormiddel van bizzare trucs, mindreading en zakkenrollen. Dé goochelaar bij uitstek als uw event echt uniek moet zijn! En uw gasten een ervaring wilt geven die ongedwonen en leuk is, maar waar nog jaren over nagepraat wordt. Over Chris Als goochelaar heb ik het mijn missie gemaakt om mensen hun bewustzijn te prikellen. Ik raken ze verwonderd. Ze gaan anders gaan denken, kijken, voelen en waarnemen, en geven een andere invulling aan hun leven. Daar hou ik van. Goochelaar Tim Horsting is dé nr 1 in magisch entertainment. Meervoudig prijswinnend, scherp geprijsd en klantgericht. Dé perfecte toevoeging voor elke gelegenheid in 's-Graveland.

Tim Horsting is meervoudig prijswinnend goochelaar en vuurspuwer uit Wageningen. Hij was te zien op festivals, theaters, musea, pretparken, beurzen en events door heel Europa. Op TV met Uri Geller en twee jaar als "Magische Ali" in de Efteling. Hij overleefde diverse gevaarlijke magische recordpogingen en speelde in 2017 meer dan 70 shows in Dubai. Sinds 2020 is hij de vaste tafelgoochelaar van het luxueuze Rotterdamse restaurant: Het Zalmhuis.no

Zijn stijl is interactief, een tikkeltje rock'n roll en met heel veel humor. Een unieke combinatie van vingervlugheid, illusies, mentale magie en speciale effecten met rook en vuur. Zijn trucs zijn niet bedoeld om mensen voor de gek te houden maar om ze écht iets magisch te laten beleven. Met zijn unieke verschijning is hij onmiskenbaar de entertainer van de avond. Als u goochelaar Tim Horsting boekt in 's-Graveland dan weet u zeker: Dat zit wel snor!

Op zoek naar een goochelaar voor uw evenement in 's-Graveland? Neem dan contact op met Goochelaar Tim Horsting